Reclamestem

Een herkenbare unieke reclamestem

Ik bezit over een unieke en herkenbare reclame stem. Mijn reclamestem is inzetbaar voor allerlei soorten voice-overs. Ook beschik over de mogelijkheid om mijn stem aan te passen naar uw wensen, zodat de boodschap op de juiste manier overgebracht wordt. U kunt zelf aangeven wat u zoekt. Heeft u liever een reclame stem die hard-sell of zwoel en zacht, vrolijk en wervend of juist urban en trendy is. De keus is helemaal aan u.

Met een allround reclame stem komt uw boodschap zeker aan

Mijn reclamestem carriere is begonnen bij de radio, ik heb namelijk 3 jaar bij 3FM als DJ gewerkt. Daarnaast heb ik als stemacteur ook de voice-over gedaan voor andere grote radio zenders zoals: Radio 6, Lijn 5 en Radio Decibel. Daarna is mijn stem nog veel te horen geweest op 100% NL. Ik raad u aan om naar mijn reclame stem demo te beluisteren om een betere indruk te krijgen van mijn reclame stem. Wanneer u een opdracht voor mij heeft, voer ik deze met plezier uit in mijn eigen studio of op een met u afgesproken locatie. Ik lever de opdrachten binnen 24 uur in alle formaten via ftp-server of mail. Spoedopdrachten zijn ook mogelijk.

Op verzoek kan ik eventueel een korte demo opnemen voor grootschalige projecten. Ik help u graag om een product of dienst succesvol te promoten. Bekijk mijn tarieven en neem contact op door een e-mail te sturen naar eline@adreneline.nl of met telefoonnummer 06 – 41 706 760 voor een vrijblijvende offerte.

Beluister mijn demo’s