Voice-over voor een bedrijfsfilm

Uw doelgroep aanspreken met een voice-over commercial

Voor voice-over commercials kunt u ook bij mij terecht. Ik heb al vele commercials gedaan voor verschillende bedrijven. Ik beschik over een reclame stem, die voor alle soorten voice-overs geschikt is. Commercials voor festivals waarbij er jongeren aangesproken moeten worden zijn een specialiteit van mij, omdat ik me stem zo kan aanpassen dat de jongeren zich wel aangesproken moéten voelen. De doelen van de commercials bestaan meerendeels uit het overtuigen van klanten en het stimuleren van de verkoop. Mijn reclame stem is allround en daarom zeer geschikt om commercial voice-overs in te spreken.

Ik maak onderscheid tussen radio-commercials en tv-commercials. Om een indruk van mijn werk te krijgen kunt u bij mijn demo’s kijken voor enkele voorbeelden hiervan. Voor de prijzen die hieraan verbonden zijn kunt u kijken bij de tarieven. Het is mogelijk om de commercials in te spreken in mijn eigen studio, maar ook op een met u afgesproken locatie.  De levering van de commercial voice-over kan binnen 24 uur in alle formaten via ftp-server of mail. Ook is er de mogelijkheid om spoedopdrachten te leveren.

Presenteer je bedrijf met een bedrijfsfilm

Zoekt u een voice-over voor uw bedrijfsfilm?, dan bent u hier bji het juiste adres. Een bedrijfsfilm is de audiovisuele presentatie van uw bedrijf. Doormiddel van een bedrijfsfilm wordt uw bedrijf of merk herkenbaar. Een bedrijfsfilm heeft natuurlijk een duidellijke voice-over stem nodig, waar het prettig is om naar te luisteren. Daarom spreek de voice-overs voor uw bedrijfsfilm in tegenover een betaalbare prijs. Omdat ik mijn stem kan aanpassen naar uw behoeftes is dit de perfecte oplossing voor alle soorten bedrijfsfilms. Mijn stem is allround, of u uw voice-over nou liever hard-sell of juist zwoel en zacht, vrolijk en wervend of urban en trendy heeft het is allemaal mogelijk. Want de keus is helemaal aan u.

Ik neem de voice-over voor uw bedrijfsfilm op in mijn eigen studio, of op een met u afgesproken locatie. De levering van de voice-over voor een bedrijfsfilm kan binnen 24 uur in alle formaten via ftp-server of mail. Spoedopdrachten zijn bij mij ook mogelijk.